Elérhetőség

Bejelentkezés:Szilbek Márta +36-30/496 36611 szmarty65@gmail.com Hernádiné Balázs Mária 06-30/859-7645 fenyszirom.lelekhaz@gmail.com vagy hernadine@invitel.hu

2012. július 8., vasárnap

2.heti


A kánikula napjaiban senki ne feledkezzen el az elegendő víz (2,5-3 l) elfogyasztásáról! A víz legtermészetesebb formája a forrásvíz, ha ez nem elérhető, már otthonunkban is tisztíthatjuk a csapvizet megfelelő készülékekkel, így anélkül juthatunk a jó minőségű éltető nedűhöz, hogy előtte rengeteg PET palackot megvásároltunk és hazacipeltünk, majd pedig kidobtunk volna.
A víztisztító készülékekről információért fordulj hozzánk! – különböző megoldások, személyre szabott tanácsadással.

Hírlevél július 2. hét
(július 9-15-ig)


-         a címünk: 2600 Vác, Flórián u. 30.
-         a továbbiakban is telefonos bejelentkezést kérünk a programokra mindenkitől!
Ami VÁLTOZOTT: eddig minden rendezvényünk megszabott áron volt látogatható. Mostantól a rendszeresen hozzánk járók hűségét megháláljuk oly módon, hogy 4 alkalom után ingyenesen vehet részt 1 alkalommal bármely fizetős rendezvényünkön (kivéve tanfolyam).

Ezenkívül mód van arra is, hogy akinek a korlátozott anyagi lehetőségei nem engedik meg, azok is részt vehetnek csoportos programjainkon  és csak a számára elfogadható összeget fizesse, hogy a érdeklődésének és előrehaladásnak ne legyen gátja a pénz hiánya. Ha valaki a tevékenységünket támogatni szeretné, azt is szívesen vesszük, mint anyagi, mint másféle hozzájárulással.

Nézzük hát július 2. hetének programjait:

09. H    18h: BIO-HÁZTARTÁS -  előadás és bemutató            
10. K    17h: Pannonicum – bemutató est
11. Sze 17h: TÉRHARMÓNIA – a színek hatása - tanácsadás                                                         
12. Cs   18h: ÚJJÁSZÜLETÉS méregtelenítő-, önismereti és fogyi-klub
13. P     18h: Tízmilliószoros nap – BŐSÉG és szeretet MEDITÁCIÓ
14. Szo.10-16h: ÖNISMERETI tanfolyam
15. V    14-18h: Isteni énnel való kapcsolat felvétele -TANFOLYAM


Állandó program: 21. hétfő 10h-tól: KUNDALINI JÓGA

Programvezető:
Som Gábor Imre
-         jóga oktató -
     
A Kundalíni Jóga a tudat jógája, magába foglalja a jóga királyi hagyományainak értékét. A kundalíni név a kundal szóból származik aminek jelentése „ a kedvesem hajtincse” . Ez egy metafora ami a világegyetem spirál alakú alkotó energiáját jelképezi, melynek alvó potenciálja mindenkiben megtalálható.
Ennek az energiának a felébresztése és felemelése egyesíti a testet, tudatot és a lelket és teljességet ad.
A jóga a véges és a végtelen szövetsége, Yogi Bhajan szavaival: »Azok akik az Urat belsejükben keresik, megtalálják Őt, akik kívül kutatják az idejüket és életüket vesztegetik. Amikor kezünket imára emeljük az Úr ölelésre tárja karját. Az élet teljessé válik eme egyezség hatására. Ez a jóga.«

A Kundalíni Jóga a testet optimális egészségben tartja, növeli a tüdő űrtartalmát, javítja a vérkeringést, a hormonháztartást egyensúlyban tartja, edzi és stimulálja az elmét, rugalmasságot ad neki és növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat és önbizalmat ad.

BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Som Gábor Imre: 06-30/ 989-2078    joga@s-s.vac.hu
Szilbek Márta: 06–30/496-3611      szmarty65@gmail.com




9. Hétfő 18h: BIO-HÁZTARTÁS – előadás és bemutató

Házigazda: Surin Ildikó és Szilbek Márta
                  -  tanácsadó

A háztartásunkban általában rengeteg különféle tisztítószert használunk. Minden egyes tevékenységhez mást és mást. Általában nem nagyon törődünk ezen szerek összetételével, csak gyakran használat közben tapasztaljuk meg a kellemetlen szagot, a túlzó maró hatást.
Környezetünk tisztántartása alapvető igényünk. De lehetséges, hogy okosabban is tehetjük ezt. Ezeket az alternatív lehetőségeket szeretnénk bemutatni ezen az estén.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                          fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Surin Ildikó: 06-70/265-4409                           surinildi@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611            szmarty65@gmail.com



10. Kedd 17h: PANNONICUM  - bemutató este
Programvezető: Décsi Péterné
-         koordinátor -
Egy olyan lehetőséget szeretnénk bemutatni, amely segítségével megőrizheted egészsége­det, és gyarapíthatod anyagi javaidat.
A Pannonicum-termékcsalád kifejlesztése szakértők (kutatóorvosok, gyógyszeré­szek, gyógynövényszakértők, táplálkozás-szakértők, biokémikusok, immunológu­sok és biofizikusok) bevonásával 1996-ban azzal a céllal indult, hogy kizárólag természetes növényi alapanyagokból, hatékony és biztonságos élelmiszereket hozzanak létre NASA-kutatók közreműködésével, ellenőrzött magyar ökogazda­sá­gok terméseiből.
A gyümölcsök és zöldségek aktív pora – a gyártási technológiának köszönhető­en – víztartalom nélkül nem csak a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomeleme­ket tartja meg, hanem a rostokat, és az emberi szervezet működéséhez nélkülözhe­tet­­len enzimeket is.
A termékek fogyasztása nem csak egészségi probléma esetén ajánlott, ugyanis – mivel jó minőségű élelmiszer – ellensúlyozza az egészségtelen táplálkozást is, ezért a kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztóknak valamint fogyókúrázóknak is fokozottan ajánlott!
Folyamatban van a Pannonicum-webáruház és a MAMI (magyar minőség) bolt­há­ló­zat elindítása, ahol kizárólag ellenőrzött magyar termékhez juthatnak a vá­sárlók. Ez a rendszer egyúttal nagy lehetőséget nyújt a magyar kistermelőknek, mivel a cég tőlük megélhetést biztosító áron vásárolja fel a termékeket.
A feldolgozott élelmiszerek, tejtermékek, húskészítmények szabadon tartott, őshonos, magyar állományból valók, így aki a Pannonicumtól vásárol, a hazai gazdaságot támogatja.

A klubtagság további előnyeiről valamint a termékekről az este folyamán kaphatnak bővebb tájékoztatást.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Hernádiné Balázs Mária:  06-30/859-7645   hernadine@invitel.hu
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com


11. Szerda 17h: TÉRHARMÓNIA  - a színek hatása - tanácsadás
Programvezető: Hernádiné Balázs Mária
-         lakberendező -
Minden egyes szín, ami körülvesz, hatással van ránk. Gyakran ezzel nem is vagyunk tisztába vagy esetleg „nem hisszük el”, de akkor is létező ez a hatás, mely elsősorban a tudatosan nem befolyásolható tudatalattira hat. Ezen kívül a személyiségünk egyes elemei is hatnak, szintén nem bizonyítható módokon. A színek hatását, ha tisztában vagyunk vele, akkor nagyon jól alkalmazhatjuk a mindennapokban. Az öltözködésünk és a minket körülvevő környezet színei komoly befolyással vannak életünkre. Tudatos használatukkal pozitív hatásokat érhetünk el. Érdemes megtanulni!
Erről beszélgetünk ezen az estén, valamint egyéni tanácsokat is kaphatnak a résztvevők.
A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                        fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com
Hernádiné Balázs Mária:  06-30/859-7645   hernadine@invitel.hu



12. Csütörtök 18h: ÚJJÁSZÜLETÉS – méregtelenítő-, önismereti és fogyókúrás klub
Házigazda: Szilbek Márta

Ez a klub azok számára jött létre, akik valóban tenni szeretnének az egészségi állapotuk javításáért. A kitűzött cél az ideális testalkat és normálisan működő anyagcsere visszaszerzése, egy méregtelenítő kúrával egybekötve. A rendszeres találkozások alkalmával közösen kontroláljuk az elért eredményeket, közösen örülünk a sikereknek, és támogatjuk egymást lelkileg is ebben az átváltozási folyamatban.
                                                                                 A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                  fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com



13. Péntek 18h: Tízmilliószoros nap – BŐSÉG és SZERETET meditáció

Házigazda: Szilbek Márta

A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád. 
A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől. 


BEJELENTKEZÉS:                          fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611            szmarty65@gmail.com




14. Szombat 10-16h: Önismereti tanfolyam

Tanfolyamvezető: Szilbek Márta

Ha az önismeretet egyetlen szóval szeretnénk meghatározni, akkor azt önismeret nem más, mint az önmegértés. Arra a minden ember számára kiemelkedő jelentőségű alapkérdésre ad választ, hogy ki vagyok én? - és milyen vagyok?
Önmagunk megismerése életre szóló feladat, egyike a legkomolyabb kihívások­nak, amivel szembe kell néznünk. Képesek vagyunk megis­mer­ni saját magunkat?
Minden ember figyelemre, szeretetre vágyik. Ezért vagyunk itt a földön, a szeretet megtapasztalására. Ettől válunk boldoggá. De tudjuk e igazán, hogy mi is az a valódi szeretet? Hogyan is kell szeretni? Milyen érzelmeket tudunk szeretet néven léteztetni saját világunkban?  Mitől szeretünk, vagy gyűlölünk?
Bennünket ki szeret? Vajon szerethető vagyok? Túl sokszor szerettél és csalódtál? Kit szeressek? Miért kellene önmagamat szeretnem, nem elég a családomat?
Járjuk körbe a témát, és adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy megtanulhassuk és alkalmazzuk a gyakorlatban elsődlegesen önmagunk szeretetét, hogy minél többet adhassunk belőle szeretteinknek és másoknak is.

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com



15. Vasárnap 14-18h: Isteni énnel való kapcsolat felvétele - TANFOLYAM

Tanfolyamvezető: Wallnerné Gallé Ildikó
4. rész - Érzelmek tisztítása hangfrekvenciákkal
- a megbocsátás gyakorlata
- régi minták lebontása ,visszaadása
- tisztítási technikák

 A tanfolyamok alatt 2-3 meditáció várható ,ahol csatornázott médiumi üzenetek kerülnek átadásra.Az égi segítők energiáikkal és üzeneteikkel segítik és támogatják a jelen lévőket.
A tanfolyamok hétvégén délutáni időpontokban kerülnek megrendezésre.

A tanfolyam díja alkalmanként 5000.-ft.
Természetesen lehet 1-1 kiválasztott tanfolyamra is jönni ,de a 3-as tanfolyamhoz szükségesnek érzem a 2-es tanf. elvégzését és a gyakorlat elsajátítását.
Ha másként érzed,természetesen úgy is jöhetsz!
(Hallgass az érzéseidre! Ez a legfontosabb!!!)
A tanfolyamokra bejelentkezés szükséges!

Bejelentkezés:
Wallnerné Gallé Ildikó  06-20 / 381-5513
 Szilbek Márta 06-30 / 496-3611  szmarty65@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése