Elérhetőség

Bejelentkezés:Szilbek Márta +36-30/496 36611 szmarty65@gmail.com Hernádiné Balázs Mária 06-30/859-7645 fenyszirom.lelekhaz@gmail.com vagy hernadine@invitel.hu

2012. június 13., szerda

Június 2. heti programjai


    Hírlevél június 2. hét 
                                            (június 11-17-ig)

Kedves Érdeklődő!
Bizonyára csodálkozol, hogy a havi rendszerességgel érkező programunk mellett egy újabb értesítőt is küldünk az éppen aktuális heti programjainkról. Tesszük ezt azért, hogy minél bővebben, részletesebben tudjunk tájékoztatni a különböző programok tartalmáról, és ha esetleg számodra még ismeretlen a téma, akkor felkelthessük az érdeklődésedet.
KÉRÜNK TÉGED KEDVES OLVASÓ, hogy továbbítsd ismerőseidnek levelünket,
hogy így, egyre több emberhez jusson el az információ!

Ami nem változott:
-         a címünk: 2600 Vác, Flórián u. 30.
-         a továbbiakban is telefonos bejelentkezést kérünk a programokra mindenkitől!
Ami VÁLTOZOTT: eddig minden rendezvényünk megszabott áron volt látogatható. Mostantól a rendszeresen hozzánk járók hűségét megháláljuk oly módon, hogy 4 alkalom után ingyenesen vehet részt 1 alkalommal bármely fizetős rendezvényünkön (kivéve tanfolyam).

Ezenkívül mód van arra is, hogy akinek a korlátozott anyagi lehetőségei nem engedik meg, azok is részt vehetnek csoportos programjainkon  és csak a számára elfogadható összeget fizesse, hogy a érdeklődésének és előrehaladásnak ne legyen gátja a pénz hiánya. Ha valaki a tevékenységünket támogatni szeretné, azt is szívesen vesszük, mint anyagi, mint másféle hozzájárulással.

Nézzük hát június. hetének programjait:

12. 09-17.30      BACH- Virágterápiás nap
12. 18 ó              BIO-HÁZTARTÁS - előadás és bemutató
13. 18 ó              HÍD ÖNMAGADHOZ – nyitott life coaching est
14. 18 ó              Méregtelenítők és fogyókúrázók klubja
15. 13.30 ó        BIO-HÁZTARTÁS - előadás és bemutató
15. 17 ó              PANNONICUM - bemutató est
16. 10-16 ó        Önismereti tanfolyam
17. 14-18 ó        Isteni énnel való kapcsolat felvétele -TANFOLYAM

Állandó program: 21. hétfő 10h-tól: KUNDALINI JÓGA

Programvezető:
Som Gábor Imre
-         jóga oktató -
     
A Kundalíni Jóga a tudat jógája, magába foglalja a jóga királyi hagyományainak értékét. A kundalíni név a kundal szóból származik aminek jelentése „ a kedvesem hajtincse” . Ez egy metafora ami a világegyetem spirál alakú alkotó energiáját jelképezi, melynek alvó potenciálja mindenkiben megtalálható.
Ennek az energiának a felébresztése és felemelése egyesíti a testet, tudatot és a lelket és teljességet ad.
A jóga a véges és a végtelen szövetsége, Yogi Bhajan szavaival: »Azok akik az Urat belsejükben keresik, megtalálják Őt, akik kívül kutatják az idejüket és életüket vesztegetik. Amikor kezünket imára emeljük az Úr ölelésre tárja karját. Az élet teljessé válik eme egyezség hatására. Ez a jóga.«

A Kundalíni Jóga a testet optimális egészségben tartja, növeli a tüdő űrtartalmát, javítja a vérkeringést, a hormonháztartást egyensúlyban tartja, edzi és stimulálja az elmét, rugalmasságot ad neki és növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat és önbizalmat ad.

BEJELENTKEZÉS:                            fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Som Gábor Imre: 06-30/ 989-2078    joga@s-s.vac.hu
Szilbek Márta: 06–30/496-3611      szmarty65@gmail.com


12. Kedd 9-17.30: BACH-virágterápiás nap
 – egyéni és csoportos

Programvezető: Tombor Margó
kineziológus, Bach-virágterapeuta -

A Bach virágterápia a hagyományos és modern gyógymódok sajátos keverékének tekinthető, ha a működési elveit vizsgáljuk. Az eljárás egyaránt alkalmas testi betegségek, lelki problémák vagy közérzeti zavarok gyógyítására.

A Bach virágterápia egy természetes és szelíd, teljes mértékben mellékhatás-mentes gyógymód, amely hatását 38 különböző, magas rezgésszintű növény alkalmazásával fejti ki. A terápiában használt virágeszenciákat egy angol orvos, Dr. Edward Bach fedezte fel az 1930-as években.
Lehetőség van egyéni terápiára, ami kb. 1 óra időtartamú és teljesen bizalmas négyszemközti foglalkozás, mely során kiválasztásra kerülnek azok a virágok, illetve kivonataik, melyek elősegítik a személyes lelki egyensúlymegtalálását.
Az egyéni terápia ára:  3.000.-/fő
Csoportos terápia több jelentkező egyidejű részvételével zajlik. Mivel nem szükséges az adott problémáról beszélni, a csoport többi tagja előtt rejtve marad, amit csak akarunk. Ez nem befolyásolja a terápia eredményességét, hiszen itt is személy szerint kerülnek kiválasztásra a virágeszenciák, amik a harmonizáló cseppek összeállításához kellenek.
A csoportos terápia ára: 2.000.-/fő

BEJELENTKEZÉS:                            fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Tombor Margó: 06-30/9828-129
Szilbek Márta: 06–30/496-3611      szmarty65@gmail.com

                                          
12. Kedd 18h: BIO-HÁZTARTÁS – előadás és bemutató

Házigazda: Surin Ildikó és Szilbek Márta
                  -  tanácsadó

A háztartásunkban általában rengeteg különféle tisztítószert használunk. Minden egyes tevékenységhez mást és mást. Általában nem nagyon törődünk ezen szerek összetételével, csak gyakran használat közben tapasztaljuk meg a kellemetlen szagot, a túlzó maró hatást.
Környezetünk tisztántartása alapvető igényünk. De lehetséges, hogy okosabban is tehetjük ezt. Ezeket az alternatív lehetőségeket szeretnénk bemutatni ezen az estén.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Surin Ildikó: 06-70/265-4409                           surinildi@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611            szmarty65@gmail.com


13. Szerda 18h: HÍD ÖNMAGADHOZ – nyitott life coaching est


 Házigazda:  Hernádiné Balázs Mária
                               -  life coach –

A life coaching célja: az életminőségünk javítása. Elérni, hogy elégedettebbek, boldogabbak legyünk az életünkkel, a belső érték­rendünkkel nagyobb összhangban,
és kiegyensúlyozottabban éljünk. A life coaching akkor lehet hasznos számunkra, ha törekszünk arra, hogy ne csak napról napra létezzünk, és készek vagyunk változni is ennek érdekében.

Ezen az estén megismerhetik a life coaching működését a gyakorlatban, esetleg saját megoldásra váró élethelyzetük megvizsgálásával. Mivel ez még egy nem nagyon közismert segítő tevékenység, pontos képet kaphat arról, hogy ilyen támogatásra van-e szüksége az előrelépéshez.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com
Hernádiné Balázs Mária:  06-30/859-7645   hernadine@invitel.hu



14. Csütörtök 18h: Méregtelenítők és fogyókúrázók klubja
Házigazda: Szilbek Márta

Ez a klub azok számára jött létre, akik valóban tenni szeretnének az egészségi állapotuk javításáért. A kitűzött cél az ideális testalkat és normálisan működő anyagcsere visszaszerzése, egy méregtelenítő kúrával egybekötve. A rendszeres találkozások alkalmával közösen kontroláljuk az elért eredményeket, közösen örülünk a sikereknek, és támogatjuk egymást lelkileg is ebben az átváltozási folyamatban.
A program ingyenes!
BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com

15. Péntek 13.30h: BIO-HÁZTARTÁS – előadás és bemutató

Házigazda: Surin Ildikó és Szilbek Márta
                  -  tanácsadó

A háztartásunkban általában rengeteg különféle tisztítószert használunk. Minden egyes tevékenységhez mást és mást. Általában nem nagyon törődünk ezen szerek összetételével, csak gyakran használat közben tapasztaljuk meg a kellemetlen szagot, a túlzó maró hatást.
Környezetünk tisztántartása alapvető igényünk. De lehetséges, hogy okosabban is tehetjük ezt. Ezeket az alternatív lehetőségeket szeretnénk bemutatni ezen az estén.
            A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Surin Ildikó: 06-70/265-4409                           surinildi@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611            szmarty65@gmail.com


15. Péntek 17h: PANNONICUM  - bemutató este
Programvezető: Décsi Péterné
-         koordinátor -
Egy olyan lehetőséget szeretnénk bemutatni, amely segítségével megőrizheted egészsége­det, és gyarapíthatod anyagi javaidat.
A Pannonicum-termékcsalád kifejlesztése szakértők (kutatóorvosok, gyógyszeré­szek, gyógynövényszakértők, táplálkozás-szakértők, biokémikusok, immunológu­sok és biofizikusok) bevonásával 1996-ban azzal a céllal indult, hogy kizárólag természetes növényi alapanyagokból, hatékony és biztonságos élelmiszereket hozzanak létre NASA-kutatók közreműködésével, ellenőrzött magyar ökogazda­sá­gok terméseiből.
A gyümölcsök és zöldségek aktív pora – a gyártási technológiának köszönhető­en – víztartalom nélkül nem csak a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomeleme­ket tartja meg, hanem a rostokat, és az emberi szervezet működéséhez nélkülözhe­tet­­len enzimeket is.
A termékek fogyasztása nem csak egészségi probléma esetén ajánlott, ugyanis – mivel jó minőségű élelmiszer – ellensúlyozza az egészségtelen táplálkozást is, ezért a kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztóknak valamint fogyókúrázóknak is fokozottan ajánlott!
Folyamatban van a Pannonicum-webáruház és a MAMI (magyar minőség) bolt­há­ló­zat elindítása, ahol kizárólag ellenőrzött magyar termékhez juthatnak a vá­sárlók. Ez a rendszer egyúttal nagy lehetőséget nyújt a magyar kistermelőknek, mivel a cég tőlük megélhetést biztosító áron vásárolja fel a termékeket.
A feldolgozott élelmiszerek, tejtermékek, húskészítmények szabadon tartott, őshonos, magyar állományból valók, így aki a Pannonicumtól vásárol, a hazai gazdaságot támogatja.

A klubtagság további előnyeiről valamint a termékekről az este folyamán kaphatnak bővebb tájékoztatást.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Hernádiné Balázs Mária:  06-30/859-7645   hernadine@invitel.hu
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com

 
16. Szombat 10-16h: Önismereti tanfolyam

Tanfolyamvezető: Szilbek Márta

Ha az önismeretet egyetlen szóval szeretnénk meghatározni, akkor azt önismeret nem más, mint az önmegértés. Arra a minden ember számára kiemelkedő jelentőségű alapkérdésre ad választ, hogy ki vagyok én? - és milyen vagyok?
Önmagunk megismerése életre szóló feladat, egyike a legkomolyabb kihívások­nak, amivel szembe kell néznünk. Képesek vagyunk megis­mer­ni saját magunkat?
Minden ember figyelemre, szeretetre vágyik. Ezért vagyunk itt a földön, a szeretet megtapasztalására. Ettől válunk boldoggá. De tudjuk e igazán, hogy mi is az a valódi szeretet? Hogyan is kell szeretni? Milyen érzelmeket tudunk szeretet néven léteztetni saját világunkban?  Mitől szeretünk, vagy gyűlölünk?
Bennünket ki szeret? Vajon szerethető vagyok? Túl sokszor szerettél és csalódtál? Kit szeressek? Miért kellene önmagamat szeretnem, nem elég a családomat?
Járjuk körbe a témát, és adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy megtanulhassuk és alkalmazzuk a gyakorlatban elsődlegesen önmagunk szeretetét, hogy minél többet adhassunk belőle szeretteinknek és másoknak is.

BEJELENTKEZÉS:                                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com


17. Vasárnap 14-18h: Isteni énnel való kapcsolat felvétele - TANFOLYAM

Tanfolyamvezető: Wallnerné Gallé Ildikó
A tanfolyam sorozat 3. részéhez értünk ahol ismét átnézzük a már megtanult technikákat,átbeszéljük tapasztalatokat.Kijavítjuk a hiányosságokat.Első sorba a saját isteni énnel való kapcsolat kialakítását helyezzük ezen a hétvégén előtérbe.Kaptok gyakorlatokat hogyan tudjátok ezt megtenni.Kapsz egy sémát ahonnan ki tudod fejleszteni neked ez hogyan működik legjobban.Az égiek ismét meglepetésekkel várnak mindanyiónkat(Engem is!)Hiszen túl sok mindent most sem árulnak el előre.
A tanfolyamra továbbra is bejelentkezés szükséges!
Szilbek Márta 30/4963611
Wallnerné G.Ildikó 20/3815513
Várlak benneteket szeretettel! Vasárnap 15-19-h ig.


3.-Isteni énnel való kapcsolat felvétele,összekapcsolódás.-Saját csatorna megnyitása.
-Egyensúly holonja,gyógyítás holonja.

 A tanfolyamok alatt 2-3 meditáció várható ,ahol csatornázott médiumi üzenetek kerülnek átadásra.Az égi segítők energiáikkal és üzeneteikkel segítik és támogatják a jelen lévőket.
A tanfolyamok hétvégén délutáni időpontokban kerülnek megrendezésre.
A harmadik alkalom Június 17. 15-19h-ig.

A tanfolyam díja alkalmanként 5000.-ft.
Természetesen lehet 1-1 kiválasztott tanfolyamra is jönni ,de a 3-as tanfolyamhoz szükségesnek érzem a 2-es tanf. elvégzését és a gyakorlat elsajátítását.
Ha másként érzed,természetesen úgy is jöhetsz!
(Hallgass az érzéseidre! Ez a legfontosabb!!!)
A tanfolyamokra bejelentkezés szükséges!

Bejelentkezés:
Wallnerné Gallé Ildikó  06-20 / 381-5513
 Szilbek Márta 06-30 / 496-3611  szmarty65@gmail.com


Programjainkra mindenkit szeretettel várunk!


Ha érdekesnek találod a programjainkat, kérjük TOVÁBBÍTSD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése