Elérhetőség

Bejelentkezés:Szilbek Márta +36-30/496 36611 szmarty65@gmail.com Hernádiné Balázs Mária 06-30/859-7645 fenyszirom.lelekhaz@gmail.com vagy hernadine@invitel.hu

2012. június 16., szombat


   Hírlevél június 3. hét
                            (június 18-24-ig)

18. 18 ó      BIO-HÁZTARTÁS - előadás és bemutató
19. 17 ó      TÉRHARMÓNIA – beszélgessünk otthonunkról
20. 17 ó      FÉNYHOZÓ klub
21. 17 ó      BELSŐ UTAZÁS
22. 15 ó      Camino
22. 18 ó      Méregtelenítők és fogyókúrázók klubja
23. 09-15    CSALÁDÁLLÍTÁS
24. 10-16    ÖNISMERETI TANFOLYAM


Állandó program: HÉTFŐ 10h-tól: KUNDALINI JÓGA

Programvezető:
Som Gábor Imre
-         jóga oktató -
     
A Kundalíni Jóga a tudat jógája, magába foglalja a jóga királyi hagyományainak értékét. A kundalíni név a kundal szóból származik aminek jelentése „ a kedvesem hajtincse” . Ez egy metafora ami a világegyetem spirál alakú alkotó energiáját jelképezi, melynek alvó potenciálja mindenkiben megtalálható.
Ennek az energiának a felébresztése és felemelése egyesíti a testet, tudatot és a lelket és teljességet ad.
A jóga a véges és a végtelen szövetsége, Yogi Bhajan szavaival: »Azok akik az Urat belsejükben keresik, megtalálják Őt, akik kívül kutatják az idejüket és életüket vesztegetik. Amikor kezünket imára emeljük az Úr ölelésre tárja karját. Az élet teljessé válik eme egyezség hatására. Ez a jóga.«

A Kundalíni Jóga a testet optimális egészségben tartja, növeli a tüdő űrtartalmát, javítja a vérkeringést, a hormonháztartást egyensúlyban tartja, edzi és stimulálja az elmét, rugalmasságot ad neki és növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat és önbizalmat ad.

BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Som Gábor Imre: 06-30/ 989-2078    joga@s-s.vac.hu
Szilbek Márta: 06–30/496-3611      szmarty65@gmail.com


18. Hétfő 18h: BIO-HÁZTARTÁS – előadás és bemutató

Házigazda: Surin Ildikó és Szilbek Márta
                  -  tanácsadó

A háztartásunkban általában rengeteg különféle tisztítószert használunk. Minden egyes tevékenységhez mást és mást. Általában nem nagyon törődünk ezen szerek összetételével, csak gyakran használat közben tapasztaljuk meg a kellemetlen szagot, a túlzó maró hatást.
Környezetünk tisztántartása alapvető igényünk. De lehetséges, hogy okosabban is tehetjük ezt. Ezeket az alternatív lehetőségeket szeretnénk bemutatni ezen az estén.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                         fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Surin Ildikó: 06-70/265-4409                           surinildi@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611            szmarty65@gmail.com


19. Kedd 17h: Térharmónia beszélgessünk otthonunkról

 Házigazda:  Hernádiné Balázs Mária
       lakberendező, feng shui tanácsadó

A bennünket körülvevő tér, hatással van ránk és a mindennapjainkra.
A tér és a benne élő ember harmóniája vagy ennek hiánya okozhat jó és kevésbé jó érzéseket.
A harmónia megteremtésének vannak bizonyos szabályai, melyek a lakberendezés tárgykörébe tartoznak: például a helyes méretezés, funkcióknak megfelelő kialakítás, színek, formák, anyagok használata.

A feng shui, az ősi kínai térrendezési elv már a tájoláson túl, figyelembe veszi az emberi személyiség sajátosságait is (személyes elemek, személyes irányok, születési energiák).
Mivel mi magyar emberek vagyunk, nem szabad figyelmen kívül hagynunk a saját kultúránk sajátosságait.
A magyar hagyomány szín és formavilága, szimbólumai tudnak a legmegfelelőbb harmonizáló erőt képviselni itt Közép-Európában, hasonló képen, mint a feng shui Kínában.
Mindezen ismeretek birtokában mégis a legfontosabb tényező az, hogy ne uniformizáljunk, hisz minden ember önálló személyiség, számtalan sajátossággal. A pszichológia egyes módszerei segítenek az egyes ember személyiségének meghatározásában (személyiségtípusok, vérmérséklet, enneagram)
A térharmónia mindezen fenti szempontokat figyelembevevő elemző munka, mely a test és lélek egyensúlya egy személyre szabott térben.
Ehhez szeretnék segítséget nyújtani általános ismeretek átadásával, valamint személyes példákon keresztül.

A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                        fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com
Hernádiné Balázs Mária:  06-30/859-7645   hernadine@invitel.hu


20. Szerda 17h: FÉNYHOZÓ klub


 Házigazda:  Szilbek Márta
 -  léleksegítő,  Pránanadi mester –

Sokan vagyunk, akik már egy ideje járjuk a saját spirituális utunkat.
Sokszor találkozunk olyan emberekkel, akik váratlanul megjelennek az életünkben, mert valami fontos információt kell átadnunk egymásnak.
Jól tudjuk, mindez az isteni rend.  Fontos, hogy észrevegyük ezeket az üzeneteket, fontos, hogy kapcsolatokat teremtsünk, építsünk, nem csak saját környezetünkkel, hanem kicsit szélesebb körben is. Fontos, hogy a számunkra megérkezett információkat megosszuk egymással a továbblépés, a fejlődés érdekében, az egységgé kovácsolódás érdekében.
Mindezekért és hasonló gondolatokért születet meg ez az ötlet,  a  „FÉNYHOZÓ BARÁTI KÖR”  életre hívása.
Kiegészíthetnénk egymás egyéni és csoportos tevékenységét, összeilleszthetnénk a birtokunkba lévő tudásmorzsákat, mint egy nagy élet-puzzle-t, támogatva egymást, a környezetünket, és nem utolsó sorban példát is mutathatnánk az embereknek az összefogásra, hogyan is kell közösen gondolkodni, cselekedni, közösséggé válni, nemzetté cseperedni. Hiszen kinek, ha nem a spirituális embereknek a feladata ez.
Várok MIN-DEN-KI -t, aki azonosulni tud ezekkel a gondolatokkal!
Szeretettel!
Fényességet Mindeninek!
A program ingyenes!
BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com


21. Csütörtök 17h: BELSŐ UTAZÁS – Útlevél az ébredőnek
Programvezető:
Wallnerné Gallé Ildikó


Egy olyan helyre nyerhetsz bepillan­tást, ahol a szívedben lakozó önva­lód számára utat nyitsz belső világod megismerésére.
Ahogyan egyre beljebb haladsz a tudásod és tapasztalataid által ráláthatsz ön-ön hibáidra. Így alkalmad nyílik azok kijavítására, mélyebb értelmének megértésére.
Ahogyan nyílsz, és ez által tisztulsz, egy magasabb és tudatosabb tudatszintre lépsz, ahol képessé válsz összekapcsolódni isteni önvalóddal. Amikor istensé­ged átjár, beborít az az ismerős megnyugtató érzés….  A benned lévő isteni rész ekkor már irányítása alá veszi életedet és az elméd a szolgálatába áll.
Nyisd meg hát a szívedet, hogy másokat is felébreszthess, és segíthesd őket is útjukon!

BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com
Wallnerné Gallé Ildikó 20/3815513

22. Péntek 15h: Camino klub






22. Péntek 18h: Méregtelenítők és fogyókúrázók klubja

Házigazda: Szilbek Márta
-  léleksegítő,  Pránanadi mester –

Ez a klub azok számára jött létre, akik valóban tenni szeretnének az egészségi állapotuk javításáért. A kitűzött cél az ideális testalkat és normálisan működő anyagcsere visszaszerzése, egy méregtelenítő kúrával egybekötve. A rendszeres találkozások alkalmával közösen kontroláljuk az elért eredményeket, közösen örülünk a sikereknek, és támogatjuk egymást lelkileg is ebben az átváltozási folyamatban.
A program ingyenes!

BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com




23. Szombat  egész nap: CSALÁDFELÁLLÍTÁS
Programvezető: Tombor Margó
-        kineziológus, Bach-virágterapeuta -
Túlreagálsz helyzeteket?
Mindig ugyanabba a problémába ütközöl? Esetleg régóta nem találsz megfelelő párra vagy jó munkahelyre?
Akkor a családfelállítást neked találták ki.
A családállítás egy olyan módszer, amellyel az emberek által tudatosan nem érzékelt, csak gátló hatásában megmutatkozó lelki kötés deríthető ki és oldható fel. Mivel ez sok esetben generációkon átívelő folyamatok segítségével történik, így akár a családlélek energetikai mezejének "rendberakásáról" is beszélhetünk. Ez a módszer Bert Hellinger német terapeuta nevéhez fűződik. 
A családfelállítással fényt lehet deríteni a családon belüli, akár generációkon is átívelő működési mechanizmusokra, melyek adott esetben döntő módon hatá­roz­hatják meg egy ember életét. Történhet mindez anélkül, hogy az illetőnek tudomása lenne róla, hogy az a gátló hatás, amit egyébként tisztán érzékel a hétköznapjaiban, honnét is származik.
Ennél a módszernél a többiek segítségével történik az adott családlélek energia­mezejének a megjelenítése, a többiek állnak a saját családunk tagjainak "képvi­se­letében", és rajtuk keresztül mutatkoznak meg a rejtett összefüggések és történik az oldás is, ami maga a megoldás felé vezető lépés. A másik nagyon meglepő dolog, hogy a mezőben végrehajtott rituálék és oldó mondatok hatására a valóságban is bekövetkezhet a gyógyulás, és új módon áramolhat a szeretet a rendszer tagjai között, megváltozhatnak a kapcsolatok.
Várlak SZERETETTEL! 
BEJELENTKEZÉS:                   fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Tombor Margó: 06-30/9828-129
Szilbek Márta: 06–30/496-3611     szmarty65@gmail.com



24. Vasárnap 10-16h: Önismereti tanfolyam

Tanfolyamvezető: Szilbek Márta

Ha az önismeretet egyetlen szóval szeretnénk meghatározni, akkor azt önismeret nem más, mint az önmegértés. Arra a minden ember számára kiemelkedő jelentőségű alapkérdésre ad választ, hogy ki vagyok én? - és milyen vagyok?
Önmagunk megismerése életre szóló feladat, egyike a legkomolyabb kihívások­nak, amivel szembe kell néznünk. Képesek vagyunk megis­mer­ni saját magunkat?
Minden ember figyelemre, szeretetre vágyik. Ezért vagyunk itt a földön, a szeretet megtapasztalására. Ettől válunk boldoggá. De tudjuk e igazán, hogy mi is az a valódi szeretet? Hogyan is kell szeretni? Milyen érzelmeket tudunk szeretet néven léteztetni saját világunkban?  Mitől szeretünk, vagy gyűlölünk?
Bennünket ki szeret? Vajon szerethető vagyok? Túl sokszor szerettél és csalódtál? Kit szeressek? Miért kellene önmagamat szeretnem, nem elég a családomat?
Járjuk körbe a témát, és adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy megtanulhassuk és alkalmazzuk a gyakorlatban elsődlegesen önmagunk szeretetét, hogy minél többet adhassunk belőle szeretteinknek és másoknak is.

BEJELENTKEZÉS:                        fenyszirom.lelekhaz@gmail.com
Szilbek Márta: 06–30/496-3611           szmarty65@gmail.com



Programjainkra mindenkit szeretettel várunk! 


Ha érdekesnek találod a programjainkat, kérjük TOVÁBBÍTSD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése