Elérhetőség

Bejelentkezés:Szilbek Márta +36-30/496 36611 szmarty65@gmail.com Hernádiné Balázs Mária 06-30/859-7645 fenyszirom.lelekhaz@gmail.com vagy hernadine@invitel.hu

2012. augusztus 13., hétfő


16. Csütörtök 17
MEDITÁCIÓ AZ ÚJHOLD FÉNYÉBEN

Vezeti: Wallnerné Gallé Ildikó

A mai nap az újhold ereje segít minket az átalakulásban, a tisztításban. A még meglévő blokkjaink kerülnek oldásra, melynek következtében az új energia áramolhat be az elengedett dolgok helyén. Sokszor fájdalmas, de mindenképen felszabadító folyamat segít minket a fejlődésben és a továbblépésben.
Magasabb rezgéshez, magasabb tudatossághoz kapcsolódunk. A tudat tágul, a szív nyílik. Minél tudatosabban nyitod a szívedet, annál inkább válsz képessé isteni minőséged befogadására.
Válaszd önmagad, válaszd a szíved hívó szavát! 
Ezen az estén ehhez kapsz segítséget az Égiektől energiában és üzenetek formájában.
(Kérlek, időben érkezz, mert a meditációba később már nem tudsz bekapcsolódni!)
Egyéni kezelésekre lehet jelentkezni a program előtt.
Kérlek, egyeztessetek a Mártival vagy Ildikóval.
Minden ember életében akadnak olyan időszakok, amikor személyes problémákkal, megoldandó feladatokkal küzd. Olykor könnyen megoldható, néha kilátástalannak tűnő dolgok ezek. A háttérben mindenkor az elme tapasztalatai, elraktározott információi befolyásolják a cselekedeteinket, döntéseinket. A kezelések során ezekre a kiváltó okokra tekintünk rá és oldjuk fel a gyökerekben megbúvó mintákat és berögződéseket. Az oldások során képessé válsz átírni a mintákat, ezzel tudatosan tudsz befolyással lenni életed további alakulására. Saját magad alakítod ki jövőképedet egy új és nagyobb látószögön keresztül. Ebben segítenek neked a magasabb rezgésű női frekvenciák, a Sámáni hangok és rezgések, a csatornázott médiumi üzenetek és Raffael Arkangyal gyógyító energiái is. A hangtálak rezgései a sámán ének az elmét kikerülve éri el a célját és segíti a folyamatok beindulását és kiteljesedését. A test energia rendszere kitisztul, és újból átjárhatóvá válik a feloldott blokkok elengedése nyomán. A rezgések felerősödnek, a sejtek megújulnak, és a gyógyulási folyamatok beindulnak a kezelés során.
Belépő: 1.500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése