Elérhetőség

Bejelentkezés:Szilbek Márta +36-30/496 36611 szmarty65@gmail.com Hernádiné Balázs Mária 06-30/859-7645 fenyszirom.lelekhaz@gmail.com vagy hernadine@invitel.hu

2011. november 5., szombat

Magamról - Szilbek Márta


Szilbek Márta vagyok. 
1965-ben a vízöntő jegyében születtem a királynék városában,Veszprémben. Utam a „véletlenek” kapcsán egy másik, szakrálisan igen erős és jelentős városba Vácra vezetett. Itt élek immár 20 éve. 
Ezen az északi területen az emberek nehezen fogadnak be „idegeneket”, jövevényeket. Elég zárt közösségeket alkotnak, településenként és még azokon belül is. Ezért örülök különösen annak, hogy itt ezen a vidéken kezdtem megvalósítani életfeladataim közül jó párat.
Család, munka, hobbi, ami utóbbi kettő aztán az idők folyamán eggyé forrt.
Fontos, hogy helyes önismeret, egy belső indíttatás vezesse utunkat. Hogy tudjuk, merre igyekszünk, lássuk magunk előtt a célt. És mindezt ne másokért, szeretteinkért, barátainkért, munkatársainkért, egyéb emberi kapcsolatainkért, hanem saját magunkért járjuk meg. Lássuk meg saját valós érdekeinkre, találjunk rá saját értékeinkre, amivel aztán bőségben gazdagíthatjuk a környezetünket, a világunkat, ezáltal mi is egyre gazdagabbá, boldogabbá válhatunk.
Magam is ezt az utat jártam, és járom, így ebben állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
Igen, tudok segíteni!
Szívesen megosztom tapasztalataimat, melyek segítségével egyszerűbb megfogalmazni a ki-ki számára kívánt irányt, segítek lehetőségeket felvázolni, viszont a felfedezés öröme, boldogsága csak a Tiéd, kedves úton járó, útkereső társam. 
Mindenkinek saját kitaposatlan útja van. Amin már jártak, az nem a miénk. Ezek az utak, ösvények egymás mellet haladnak, itt-ott keresztezik egymást, a tanulás, megtapasztalás lehetőségét magukban rejtve. Kérdés meglátjuk-e, élünk-e ezekkel az elénk táruló lehetőségekkel.
Rendelkezésünkre áll a világ tárháza, hogy felfedezzük igazi világunkat, a segédeszközöket csak ki kell választanunk magunknak, kedvünk, szívünk szerint.
A mi tárházunkat megtalálhatod ezen az oldalon. 
Válogass szíved szerint!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése